Присъедини се към d’ОTERRA

Тук ще намерите информация как да се присъедините към d’ОTERRA.  Можете да се регистрирате към д’ОТЕРА, за да се възползвате от 25% отстъпка от редовната цена. След като се регистрирате, имате възможност да си направите безплатен сайт. Продуктите на д’ОТЕРРА не се продават по магазините или в търговската мрежа. Те се разпространяват единствено и само от Уелнес Консултанти.

Етеричните масла на д’ОТЕРРА  влияят позитивно и оздравително както на физическо, така и на емоционално и енергийно ниво. Те повлияха положително на семейството ми, на близки и приятели, на хората, с които работя и др. Най-добрият и сигурен начин човек да разбере това е като го изпита сам.
Ако не сте сигурни от кои етерични масла или продукти имате нужда или с кой комплект да започнете, свържете се с мен чрез контактната форма.

Какво Ви дава регистрационният акаунт към д’ОТЕРРА:
– 25% отстъпка от редовната цена на дребно.
– Участие в програма Лоялност (което може да ви спести до 55% от крайната цена!)
– Безплатни продукти.
– Удоволствието да помагаш на себе си и на другите с натурални средства.
Забележка: Регистрацията с акаунт НЕ Ви задължава да поръчвате всеки месец. Може да поръчвате когато и колкото си поискате.

Искам да се възползвам от 25% отстъпка и да помагам на своето семейство и останалите!

Получете БЕЗПЛАТНИ масла като участвате в Програма „Лоялност“!
Миналата година сме получили над 20 безплатни етерични масла или продукти на Дотера и това е само една от причините да се регистрирате с акаунт.
По-надолу ще опишем как може да се регистрирате стъпка по стъпка сами.
Ако имате проблеми с регистрацията или не се чувствате сигурни, че може да се справите сами, не се колебайте да се свържете с мен.
Ако следвате точно инструкциите по-долу, ще се справите.

Варианти за набавяне на маслата на д’отера:
– Може да се закупят единични масла и продукти на дотера директно от официалния наш магазин към компанията на Дотера: www.mydoterra.com/bio.
Всеки получава такъв, но това няма да ви е въобще изгодно защото ще трябва да платите 25% по-скъпа цена.
– Вторият и по-изгоден вариант е да си направите регистрационен акаунт, който ще ви спести 25%. Tук също имате две възможности: да станете Уелнес консултант или да станете клиент, като и в двата случая ползвате отстъпката.
 Уелнес консултант на д’отера може да генерира доход под формата на комисионни, бонуси и други, затова че споделяте маслата и продуктите на д’отера с останалите хора, докато „Клиент“ се възползва само от отстъпката в цената и не може да генерира доход.  Изборът за това е напълно ваш.

 Щракнете на бутона по-долу което ще ви отведе до следния екран:

Искам да се възползвам от 25% отстъпка и да помагам на своето семейство и останалите!

2. От падащото меню „Select а language“ изберете опция „English-British“.  След това от падащото меню, което е под „Where will your products will be shipped?”изберете Ëurope. Вашият екран ще премигне за секунда, след което отдолу ще се появи едно допълнително поле „Сhoose Country“. Там ще Изберете „Bulgaria“. Ако сте направили всичко правилно, накрая вашият кран трябва да изглежда така:

3. Натиснете бутона „Сontinue“.
4. На следващия екран вече може да изберете опциите за които говорихме по-рано „Уелнес консултант“, което е “Wellness Advocate или ”Kлиент”, което е “Wholesale Customer”.

5. Да предположим че сте избрали един от вариантите. Натиснете бутона “Continue”. Само да припомним: разликата беше че „Уелнес консултант“ към Дотера може да генерира доход под формата на комисионни, бонуси и други, затова че споделя маслата и продуктите на Дотера с останалите хора, докато „Клиент“ се възползва само от отстъпката в цената и не може да генерира доход.
Ще ви се отвори следният екран:

6. Попълнете нужната информация с латински букви. Отбелязаното със звезда (*) е задължително поле.

 • * Primary first name – малко име например Иван
 • * Primary lastname – фамилно име например Иванов
 • * Address – вашия пълен адрес, улица, номер, апартамент, ако е нужно
 • държавата е избрана автоматично на България, така че не го променяте
 • * Сity – град
 • * Zip or postal code – пощенски код
 • * Timezone – часова зона. За България изберете от падащото меню Helsinki, Riga, Cairo (GTM +2)
 • * Еvening phone – телефон за връзка (може и мобилен)
 • полетата Day phone, Cell phone, Fax не са задължителни, така че не ги попълвайте
 • * email – email адрес
 • На чек марка Check this Box to receive information via email from Doterra – оставете го отметнато (маркиранo). Така отера ще ви уведомяват за изпращането на вашите продукти
 • * Birthday – дата на раждане, като започнете с месец, ден, година
 • * Еnroller ID и Sponsor ID трябва задължително да е един и същи номер. В нашия случай вече излиза номер 5842627. Ако Номерът е различен от посочения, задължително въведете номер 5842627, натиснете бутона Verify ID, след което отдолу трябва да ви изпише с латински букви името Ива Кайтазова. Ако изписва друго име, значи сте въвели грешен номер. Моля проверете номера и го въведете отново.
 • * Еnter password – въведете парола за Вашия акаунт от 8 до 15 букви или числа (поне една главна буква, поне една малка буква, поне едно число).
 • * Enter password – въведете паролата отново за потвърждение
 • Натиснете отметката I agree to the terms and conditions for walsall customers
 • Скролвайте обратно нагоре и ще видите и натиснете отметката My shipping address is is the same my as my mailing address
 • Натиснете бутона CONTINUE

Ще ви се отвори следната страница:

7. Използвайте скрол лентата с двете стрелки < >, за да изберете желания от вас пакет. ВНИМАНИЕ! Пакетите идват с книжки, описани на различни езици: English, German, iTALIAN и др. Изберете този пакет, с който език се чувствате най-удобно. Повечето избират English. (Тук е моментът да вметнем, че ако искате да си купите само няколко масла, без да започвате с пакет, ще трябва да платите регистрационна такса от 20 евро. Ако се регистрирате с пакет, тази такса отпада.)

 Вариант А: да предположим че сте се спрели на вариант Home Essentials Enrollment Kit (English – Euro), под този пакет натиснете бутона “ADD TO CARТ”. Ще видите, че този пакет автоматично се добавя в полето под “My first Order Cart”. Ако желаете да поръчате още продукти, поставете маркера на мишката там, където пише “Enter additional item # or product name”. В това поле изпишете името на продукта, който търсите. Изчакайте няколко секунди и ще ви се покаже падащо меню с продукти с това име. Щракнете на продукта, който желаете, и той автоматично ще се добави във вашата количка.

Вариант Б: Ако не желаете да стартирате с пакет, а просто имате нужда от определени масла, тогава не избирайте комплект, а само масла или продукти по по-горе указания начин. Ако желаете да поръчате още продукти, поставете маркера на мишката където пише „Enter additional item # or product name”. В това поле изпишете името на продукта, който търсите. Изчакайте няколко секунди и ще ви се покаже падащо меню с продукти с това име. Щракнете на продукта, който желаете, и той автоматично ще се добави във вашата количка. За да продължите в този вариант, ще трябва да платите регистрационна такса от 20 евро, което споменах по-горе. Затова напишете в същото поле Welcome Pack & Enrollment Fee (English-Euros) и кликнете да го добавите към количката.

8. Ако адресът на плащане е същият като адреса на доставка (при повечето хора е така), натиснете отметнет “My billing address is the same as my shipping address” и вашият адрес ще бъде добавен автоматично.

9. Ако искате да запазите метода си на плащане, отметнете “Please Save Payment Information” и вашата информация ще бъде запазена за по-лесна употреба в бъдеще.

10. Там, където пише „Payment”, има падащо меню с три избора – „Credit Card“, “Bank Wire”, “Direct Debit”. Горещо ви препоръчвам опцията „Credit Card“. Това е най-лесният и безболезнен начин. При “Direct Debit” има опасност да не успеете да го настроите сами. При “Bank Wire” таксите на повечето банки в България са безбожно скъпи и поръчката ви ще се оскъпи много. При Credit Card нещата стават най-лесно, а и няма никакви други допълнителни такси, за разлика от другите два метода. Да предположим, че изберете Credit Card (ако все пак решите да изберете някой от другите два метода, моля свържете се с нас за да ви помогнем).

11. На „Preferred Shipping Metod” оставете го на “Standart” за по-евтина доставка. Натиснете бутона “View total”. Там ще видите крайната сума за плащане, в която е включена доставка и ДДС.

12. Избрали сме “Credit card” и натискаме бутона “PROCESS ORDER NOW & CONTINUE”.

Ще ви се отвори следният екран, където ще въведете информацията от вашата кредитна карта (на латиница):
Name of Card – име на картата (както е изписано името на самата карта)
Card Number – номер на картата
Expiration date – дата на изтичане на картата
Verification code – обикновено са 3 числа, намиращи се на гърба на картата
Натиснете бутона “Process order“

 Честито! Вече сте част от семейството на Дотера и от екипа на Дотера! Ако сте спазвали точно всички указания, вече трябва да сте получили потвърдителен имейл от Дотера за вашата поръчка. Ако все пак имате някакви трудности ли желаете да ви помогнем да се регистрирате, свържете се с нас.