dottera

доТЕРРА

Подарък от Земята

Основана през 2008 г., доTERRA е изградена върху мисията за споделяне на терапевтични етерични масла със света. Виждайки за себе си невероятните ползи, които могат да се получат от използването на тези ценни ресурси, група от здравни и бизнес специалисти се стремяха да направят тази мисия реалност. Те създадоха компания и я нарекоха „доTERRA“, латинско производно, което означава „Подарък от Земята“.

Първото препятствие, което трябва да се преодолее обаче, бе да се установи стандарт на качество в тази индустрия. Не беше достатъчно просто да се доставят етерични масла до дома по целия свят; създателите на доTERRA са се ангажирали да предоставят само най-висококачествени и чисти етерични масла, така че семействата да знаят със сигурност, че използват само най-доброто за насърчаване на здравето и уелнес за своите близки.

Този ангажимент доведе до създаването на нов стандарт за терапевтично качество: CPTG Certified Pure Therapeutic Degree®. Екипът, който се грижи за това, е съставен от хора, посветени на упорита работа, ангажираност, страст и визия. Този екип се е разраснал още от самото начало, но мисията остава същата – да предлагаме етерични масла, които да се харесат на всеки – от начинаещия до експерта, и следователно, да могат да се използват безопасно маслата за вашите близки.

Първото предлагане на етерични масла doTERRA включваше 25 единични масла и 10 смеси и беше пуснато в продажба на 25 април 2008 г. Оттогава предлагането на продукти doTERRA добави много повече единични масла и смеси от масла, както хранителни, така и спа и здравословни живи продукти, базирани на високи технологии за производство на етерично масло и цялостна философия за уелнес.

Докато доTERRA се превърна в доверен партньор в индустрията за етерични масла и продължава да работи за постигане на визията си за предоставяне на всички семейства навсякъде с ползите за здравето на етерични масла.